WOW АРТ НОКТИ С 3D ЕЛЕМЕНТИ ОТ ПЛАСТЕЛИН

Продължителност на обучението:
1 работен ден с работа върху мостри, които остават за курсистката.

Учебна програма: 
Техники на декориране подходящи за начинаещи и напреднали, които гарантирано ще впечатлят клиентите ви! Това ниво ще надгради уменията ви до неузнаваемост. Можете да правите страхотни магии чрез комбинирането на гладки и релефни (обемни) декорации. Декориране с различни видове силиконови и четки с косъм, както и с инструмнети. Комбиниране и завършване на дизайн с камъчета, перли, холограми, сух брокат и други декоративни материали. Обучение на разработени модели на:

- цветя;
- морски обитатели;
- зимни декорации;
- плюшени играчки;
- животни;
- плодове;
- куклички;

Вие избирате темата, ние ви даваме неограничени възможности след завършването на това надграждащо обучение. Практика върху удължители. Мострите, който си изработи всяка курсистка остават за нея. По време на обучението всяка курсистка работи с професионални материали и инструменти осигурени от учебния център. Препоръчваме на курсистките да работят с маска, ръкавици и престилка! Препоръчваме всяка курсистка да работи със собствени четки за декориране, които може да си закупи предварително или на място! Комплектите са добър вариант. Предлагаме голямо разнообразие от четки инструменти в сайта ни: www.shop.artnokti.com  

Цена на обучението: 120лв 

Актуални снимки от обучения можете да намерите в нашата Facebook страница -> Арт Нокти!

ПРИ ЗАПИСВАНЕ НА ПОВЕЧЕ МОДУЛА КУРСИСТИТЕ ПОЛЗВАТ ОТСТЪПКА В ЦЕНАТА НА ОБУЧЕНИЕТО! ПАКЕТНИ ЦЕНИ ЩЕ НАМЕРИТЕ В МЕНЮТО ОТЛЯВО!