АКРИГЕЛ - САЛОННИ ИЛИ ЕКСТРЕМНИ ФОРМИ

Продължителност: 
Надграждащо обучение с индивидуални занимания в 2-3 работни дни, в зависимост от сложността на обучението, бързината на всяко момиче и индивидуалното усвояване на умения. Възможно е дните да не са поредни, ако предпочитате.

Учебна програма: 
Лекция и теория, която включва запознаване със структурата на изкуствените нокти и техните елементи. Запознаване с материала и инструменти необходими при работа с акригел. Подготовка на естествените нокти преди поставяне на акригел. Правилно поставяне на форми, изграждане и акригел върху естествени нокти - практика върху модели. Ноктопластика с акригел и удължители - практика върху модел. Организиране, почистване и поддържане на работното място. Ценообразуване - изготвяне на примерен ценоразпис. По време на обучението всяка курсистка работи с висококачествени професионални материали и инструменти осигурени от учебния център. По време на работа се използва прахоуловител и вентилация. Препоръчваме на курсистките да работят с маска, ръкавици и престилка, които е необходимо да си подсигурят сами!

Цена:
Акригел салонни форми - 350 лв
Акригел екстремни форми - 400 лв

Необходимо е курсистката да има изкаран курс "БАЗОВ МАНИКЮР", за да премине това обучение, тъй като е надграждащо.

Моделите се осигуряват от курсистите. Само след допълнителна уговорка можем да Ви осигурим модел. 

Актуални снимки от обучения можете да намерите в нашата Facebook страница -> Арт Нокти!

ПРИ ЗАПИСВАНЕ НА ПОВЕЧЕ МОДУЛИ КУРСИСТИТЕ ПОЛЗВАТ ОТСтЪПКА В ЦЕНАТА НА ОБУЧЕНИЕТО! ПАКЕТНИ ЦЕНИ ЩЕ НАМЕРИТЕ В МЕНЮТО ОТЛЯВО!