ГЕЛОВО ОБУЧЕНИЕ - ОСНОВНИ САЛОННИ ФОРМИ

Продължителност:
Индивидуални занимания в 3-4 работни дни, в зависимост от бързината на всяко момиче и индивидуалното усвояване на умения по време на обучение. Възможно е дните да не са поредни, ако предпочитате.

Учебна програма:
Лекция и теория, която включва запознаване със структурата на изкуствените нокти и техните елементи, нови иновативни продукти като гела в бутилка, инструменти необходими при работа с гел. Подготовка на естествените нокти преди поставяне на гелово покритие. Поставяне на гел върху естествени нокти - практика върху модел. Бързо салонно изграждане с гел в някоя от актуалните към момента форми - практика върху модел. Изграждане с гел - удължено нокътно легло и перманентен френски. Поддръжка на гел. Организиране, почистване и поддържане на работното място. Ценообразуване - изготвяне на примерен ценоразпис. По време на обучението всяка курсистка работи с висококачествени професионални материали и инструменти осигурени от учебния център. По време на работа се използва прахоуловител и вентилация. Препоръчваме на курсистките да работят с маска, ръкавици и престилка, които е необходимо да си подсигурят сами! 
От 2018-та година Арт Нокти е официален дистрибутор за град София на Латвийската марка висококачествени гелове и гел лак продукти Nai_s Cosmetics. За годините, в които е на пазара марката се наложи като топ марка със своите хипоалергенни продукти. Ще ви демонстрираме възможностите на уникалния им продукт - гел в бутилка и използването му за подложка при изграждане, за удължаване на нокътно легло, лепене на камъни, заместител на база за гел лак и още от предимствата му. Ще раборим и с твърди гелове в кутия, за да имате пълна представа от възможностите, които предлагат геловите продукти.

Цена:
Гел - 350 лв

Необходимо е курсистката да има изкаран курс "БАЗОВ МАНИКЮР", за да премине това обучение.

* Моделите се осигуряват от курсистите. Само след допълнителна уговорка можем да Ви осигурим модел. Това не изисква допълнително заплащане.

Актуални снимки от обучения можете да намерите в нашата Facebook страница -> Арт Нокти!

ПРИ ЗАПИСВАНЕ НА ПОВЕЧЕ МОДУЛИ КУРСИСТИТЕ ПОЛЗВАТ ОТСТЪПКА В ЦЕНАТА НА ОБУЧЕНИЕТО! ПАКЕТНИ ЦЕНИ ЩЕ НАМЕРИТЕ В МЕНЮТО ОТЛЯВО!

Save

Save