ГЕЛ ЛАК ОБУЧЕНИЕ С ХИПОАЛЕРГЕННИ ПРОДУКТИ

Продължителност:
Еднодневно с продължителност в зависимост от бързината и индивидуалното усвояване на умения на всяка курсистка по време на обучението. 

Учебна програма:
Лекция и теория, която включва запознаване с хибридния гел лак. Работа с различни цветове гел лак върху модел. Подготовка на естествения нокът. Обезмасляване. Тънкости при нанасяне на база и видове бази. Специфики на цветовете. Видове топ лак и работа с тях. Декориране върху гел лак - специфики и техники. Методи на отстраняване на гел лак - сваляне на гел лак с фреза до база и смяна на гел лак чрез разкисване с течност. По време на обучението поставяме и сваляме няколко цвята на един модел - френски, класически червен и черен гел лак. От 2018-та година Арт Нокти е официален дистрибутор за град София на Латвийската марка висококачествени гелове и гел лак продукти Nai_s Cosmetics. За годините, в които е на пазара марката се наложи като топ марка със своите хипоалергенни продукти. Ще ви запознаем с наситените, перфектно пигментирани гел лакове и ще ви демонстрираме възможностите на продуктите. 

Цена:
Гел лак - 100 лв

* Моделите се осигурява от курсистите. Само след допълнителна уговорка можем да Ви осигурим модел. 

Актуални снимки от обучения можете да намерите в нашата Facebook страница -> Арт Нокти!

ПРИ ЗАПИСВАНЕ НА ПОВЕЧЕ МОДУЛИ КУРСИСТИТЕ ПОЛЗВАТ ОТСТЪПКА В ЦЕНАТА НА ОБУЧЕНИЕТО! ПАКЕТНИ ЦЕНИ ЩЕ НАМЕРИТЕ В МЕНЮТО ОТЛЯВО!

Save

Save

Save

Save